Håvards “ukjente” perler

Vi har spurt kunstnerisk leder Håvard Gimse om han kan trekke frem tre konserter fra årets program som du kanskje ikke visste du skal gå på, men som du faktisk ikke kan gå glipp av, og her er hans svar!

Stjerner i Logen
Søndag 14. august kl 20 i Gamle Logen
Håvard sier: “Opplev utøvere som hver på sin måte er helt eksepsjonelle, med hver sin historie i de historiske omgivelser i Gamle Logen”
Les mer her

Sultanens datter
Tirsdag 16. august kl 18 i Universitetets aula
Håvard sier: “Vi har i flere år forsøkt å få tak i pianisten Fazil Say, og endelig kommer han, her presentert sammen med den unge sangerinnen Fatma Said, en stigende stjerne på den internasjonale musikkhimmelen. Begge disse artistene med sine arabiske røtter har sin helt egne profil som utøvere”
Les mer her

Mozart i Paris
Lørdag 20. august kl 16 på Frogner Hovedgård
Håvard sier: “En intens og rørende historie om Mozarts legendariske Paris-reise, som endte med morens død og en rekke uforglemmelige musikkverker”
Les mer her

Nyhetsbrev

Få alle nyheter først og tilbud på konsertbilletter

Som mottaker av våre nyhetsbrev får du informasjon om konserter og artister på Oslo Kammermusikkfestival og eksklusive tilbud på billetter. Vennligst kryss av i boksen over for å bekrefte at du ønsker å motta e-post fra oss