Marianne Beates tips til nybegynneren

Vi har spurt sanger Marianne Beate Kielland i vårt kunstneriske råd om hun kan anbefale tre konserter for en kammermusikknybegynner. Og det var råd å få.

Lucias siste reise
Lørdag 13. august kl 19 i Universitetets aula
Marianne Beate sier: “En karismatisk forfatter forteller en medrivende historie mens energisk og iørefallende musikk spilles av et svært kompetent barokkorkester”
Les mer her

Amerika
Torsdag 18. august kl 21 i Kulturkirken Jakob
Marianne Beate sier: “Underholdende og formidlende musikk i et musikalsk landskap som beveger seg mot jazz. Formidlende tekster og sterke historier! Musikalsk underholdning på sitt beste”
Les mer her

Den inspirerte mester
Lørdag 20. august kl 19 i Oslo Domkirke
Marianne Beate sier: “Mozarts Requiem er et inntrykkssterkt verk som alle burde høre. Og som ingen ikke liker! Attpåtil får vi også et Requiem til, verket som rett og slett inspirerte Mozart til å komponere det han skrev. Denne konserten blir sterk og mektig med fantastiske utøvere”
Les mer her

Nyhetsbrev

Få alle nyheter først og tilbud på konsertbilletter

Som mottaker av våre nyhetsbrev får du informasjon om konserter og artister på Oslo Kammermusikkfestival og eksklusive tilbud på billetter. Vennligst kryss av i boksen over for å bekrefte at du ønsker å motta e-post fra oss