Stjernesopran Sarah Aristidou erstatter Fatma Said!

Dessverre har sopranen Fatma Said måttet melde avbud under årets festival på grunn av sykdom. Den fransk-kyapriotiske stjernesopranen Sarah Aristidou har steppet inn på kort varsel.

Aristidou har to ganger blitt nominert til prisen «Beste nykommer» av Opernwelt (2016 og 2019), og hun ble tildelt Luitpold-prisen for enestående fremføring av en nykommer på Kissinger Sommer Festival (2021), og var nylig den første vokalisten i historien som ble tildelt Belmont-prisen for samtidsmusikk (2022).

Sopranen har blitt beskrevet av kritikere som «ekstraordinær» med «feilfri teknikk» og en «nydelig tilstedeværelse på scenen». Hun er en unik kunstner som i tillegg til å være en fantastisk sanger har et uovertruffent nærvær på scenen. Hennes karisma fanger publikum og trollbinder dem, trekker dem med på en musikalsk reise der ingenting annet eksisterer. Med sin fransk-kypriotiske bakgrunn er hun i tillegg til å være en fremragende sopran også en mester i formidling av kypriotiske folketoner. Så når hun sammen Ravel og Hankash skal ta oss med ut på reise i den arabiske natt, er vi spente på hvor vi havner!

Aristidou har allerede jobbet med dirigentene Daniel Barenboim og Sir Simon Rattle. Hun har hatt ledende roller i operahus som Bayerische Staatsoper , Oper Frankfurt og Staatsoper unter den Linden, for å nevne noen. Hun har opptrådt med DR SymfoniOrkestret, og her hjemme i Norge har hun gjestet Bergen Filharmoniske Orkester.

Gå ikke glipp av Aristidou! Hør henne på følgende konserter:

Sultanens datter, 16. august kl 18 i Universitetets aula. Les mer og kjøp billetter her.

Amerika, 18. august kl 21 i Kulturkirken Jakob. Les mer og kjøp billetter her.

Nyhetsbrev

Få alle nyheter først og tilbud på konsertbilletter

Som mottaker av våre nyhetsbrev får du informasjon om konserter og artister på Oslo Kammermusikkfestival og eksklusive tilbud på billetter. Vennligst kryss av i boksen over for å bekrefte at du ønsker å motta e-post fra oss