Festivalartist Adrian Schvarzstein

Multientertaineren Adrian Schvarzstein er kanskje ikke aller mest kjent for det norske publikummet, men hvis du vil ha med deg underholdning av aller ypperste klasse, er dette konserten å ta med familien på.

I sine forestillinger har Adrian én hensikt, nemlig den å gjøre tilskueren til en gledelig underholdt deltaker i det som foregår på scenen. Med kaotiske overraskelser og provokativ uskyld forfører han menneskene rundt seg med med alt han er: en komiker, en skuespiller, sirkusdirektør og showman!

Vår kunstneriske leder Marianne Beate Kielland deltok på et prosjekt med Adrian i 2022, og etter det var hun ikke i tvil om at Adrian måtte komme til Oslo kammermusikkfestival, siden hans sceneframtoning og naturlige komiske talent er noe av det morsomste og ekte hun noensinne har vært borti.

Med seg til Oslo kammermusikkfestival har Adrian med seg danseren Jūratė Širvytė-Rukštelė og barokkmusikere fra Litauen. Med forestillingen «St Genesius tropp drar til Norge» gjør de narr av ulike former for barokkmusikklisjeer og ler av dem. Man går aldri uberørt fra en forstilling med Adrian Schvarzstein, men det aller mest fantastiske er at man er berørt på en særdeles positiv og forlystet måte!

Velkommen til festivalens siste barnekonsert på Sentralen søndag 13. august kl. 12!

Nyhetsbrev

Få alle nyheter først og tilbud på konsertbilletter

Som mottaker av våre nyhetsbrev får du informasjon om konserter og artister på Oslo Kammermusikkfestival og eksklusive tilbud på billetter. Vennligst kryss av i boksen over for å bekrefte at du ønsker å motta e-post fra oss