Festivalartist Maximilian Hornung

Det er ikke godt å få med seg navnene til alle stjernemusikere som stadig konserterer med verdens største orkestre og festivaler. Derfor skal vi nå fortelle deg om en av disse som kommer til oss, nemlig cellist Maximilian Hornung!

Maximilian var på særdeles høyt nivå allerede i ung alder, så han valgte å satse fullt ut på cellokarrieren fra han var 16. Det har gått veldig bra! Han vant i starten av karrieren store priser, som den tyske musikkpris, ECHO Klassik Prize og European Prize for the European Cultural Foundation. Nå har han blitt i slutten av tredveårene og er en av de mest ettertraktede solocellistene i sin generasjon. Når man gir ut plate med Anne-Sophie Mutter på Deutsche Grammophon og også drar på trioturne med samme legende, er det å forstå at vi her ikke snakker om hvem som helst.

Vi er stolt av at Maximilian vil komme til Oslo Kammermusikkfestival! Og han skal spille vidunderlig musikk for oss både i starten av festivalen og mot slutten. I morgen kan du få med deg hans siste konsert:

  • Søndag 13. august kl. 18 i Akershus Slottskirke: Slaviske beretninger

Her spiller Maximilian Janaceks utrolige cellosonate Pohadka. Og konserten avsluttes med Schumanns klavertrio nr. 1 sammen med festivalens egen Vilde Frang og pianist Denis Kozhukhin. Det blir verdensklasse over den framføringen!

Velkommen til festival og opplevelser med Maximilian Hornung!

Nyhetsbrev

Få alle nyheter først og tilbud på konsertbilletter

Som mottaker av våre nyhetsbrev får du informasjon om konserter og artister på Oslo Kammermusikkfestival og eksklusive tilbud på billetter. Vennligst kryss av i boksen over for å bekrefte at du ønsker å motta e-post fra oss