Eldbjørg Hemsing er nytt medlem i kunstnerisk råd

Det er med begeistring at vi ønsker Eldbjørg Hemsing velkommen som nytt medlem i kunstnerisk råd. Eldbjørg Hemsing ble et kjent navn for mange da hun debuterte som 11-åring med Bergen Filharmoniske Orkester. I dag regnes hun som en av de ledende unge fiolinistene i sin generasjon – med tre prisvinnende album og urfremførelser i mange av verdens mest prestisjetunge konsertsaler og vise til. I oktober mottok hun den prestisjetunge prisen Opus Klassik 2023 for sitt album “Arctic”. I alt 93 musikere fra hele verden var nominert til prisen som regnes som den mest betydningsfulle innen klassisk musikk i Tyskland. 

Eldbjørg har deltatt på Oslo Kammermusikkfestival en rekke ganger, sist i 2022 da hun trollbandt publikum sammen med Håvard Gimse i Frans Widerbergs hjem. Vi gleder oss over å ha fått henne med på laget, og ser frem til at hun skal være med og sette sitt preg på festivalen i årene som kommer!

Les mer om Eldbjørg og det kunstneriske rådet her

FOTO: Gregor Hohenberg

Nyhetsbrev

Få alle nyheter først og tilbud på konsertbilletter

Som mottaker av våre nyhetsbrev får du informasjon om konserter og artister på Oslo Kammermusikkfestival og eksklusive tilbud på billetter. Vennligst kryss av i boksen over for å bekrefte at du ønsker å motta e-post fra oss