Bli kjent med årets tema!

Årets festivalprogram lanseres 18.april! Samme dag åpnes billettsalget på ticketmaster.no. Temaet for årets festival er «Det evig kvinnelige – kvinner i kunsten og mennene rundt dem». Komponister som Lily Boulanger, Clara Schumann, Agathe Backer-Grøndahl og Alma Mahler skapte alle stor musikk, og hadde dessuten nære relasjoner til noen av sin tids største mannlige komponister. Årets program er en godtepose av magisk musikk og fantastiske musikere!


This year’s festival program will be launched on April 18! Tickets will be launched on ticketmaster.no on the same day. The theme for this year’s festival is “The Eternal Female – Women in Art and the Men Around Them”. Composers such as Lily Boulanger, Clara Schumann, Agathe Backer-Grøndahl and Alma Mahler all created great music, and had close relationships with some of the greatest male composers of their time. This year’s program is a goodie bag of magical music and amazing musicians!

 

Nyhetsbrev

Få alle nyheter først og tilbud på konsertbilletter

Som mottaker av våre nyhetsbrev får du informasjon om konserter og artister på Oslo Kammermusikkfestival og eksklusive tilbud på billetter. Vennligst kryss av i boksen over for å bekrefte at du ønsker å motta e-post fra oss