Årets festivalprogram lanseres 18. april

Årets festivalprogram lanseres 18.april! Samme dag åpnes billettsalget på ticketmaster.no

Husk at du kan kjøpe gavekort til deg selv eller noen du er glad i, allerede i dag!

Temaet for årets festival er «Det evig kvinnelige – kvinner i kunsten og mennene rundt dem». Komponister som Lily Boulanger, Clara Schumann, Agathe Backer-Grøndahl og Alma Mahler skapte alle stor musikk, og hadde dessuten nære relasjoner til noen av sin tids største mannlige komponister.

Festivalbildet i år er «Lily» laget av Lisa Aisato. Hun er illustratør, forfatter og billedkunstner og er kjent for sine illustrasjoner i bøker som «Snøsøsteren» av Maja Lunde , boken om Astrid Lindgren av Agnes-Margrethe Bjorvand og samarbeidet med Linn Skåber. Hun har også utgitt den kritikerroste boken «Livet – illustrert».

 

This year’s festival program will be launched on April 18! Tickets will be launched on www.ticketmaster.no on the same day.

Remember, you can buy gift cards for yourself or a loved one today!

The theme for this year’s festival is “The Eternal Female – Women in Art and the Men Around Them”. Composers such as Lily Boulanger, Clara Schumann, Agathe Backer-Grøndahl and Alma Mahler all created great music, and had close relationships with some of the greatest male composers of their time.

This year’s festival image is “Lily” by Lisa Aisato. She is an illustrator, author and visual artist and is known for her illustrations in books such as “Snøsøsteren” by Maja Lunde, the book about Astrid Lindgren by Agnes-Margrethe Bjorvand and her collaboration with Linn Skåber. She has also published the critically acclaimed book “Livet – illustrert”.

Nyhetsbrev

Få alle nyheter først og tilbud på konsertbilletter

Som mottaker av våre nyhetsbrev får du informasjon om konserter og artister på Oslo Kammermusikkfestival og eksklusive tilbud på billetter. Vennligst kryss av i boksen over for å bekrefte at du ønsker å motta e-post fra oss