Årets festivalprogram er lansert

I dag lanserer vi programmet for årets festival, den 36. i rekken. 23 konserter på 15 ulike arenaer mellom 7. og 14.august! Temaet i år er «det evig kvinnelige, kvinner i kunsten og mennene rundt dem». Gjennom alle tider har kvinner hatt sentrale roller i kultur- og samfunnsliv, men historien har lagt et glemselens slør over mange av dem. Vi skal løfte frem noen av disse kvinnene – og mennene de levde samtidig med.

Ta en titt på årets program nedenfor. Du kan også lese mer om hver enkelt konsert her.

Årets profilbilde er laget av Lisa Aisato. Hun er illustratør, forfatter og billedkunstner, født i 1981. Hun har gitt ut flere bøker og illustrerte ukentlig for Dagbaldet Magasinet fra 2009 til 2020. Allermest kjent er hun kanskje for illustrasjonene i bøker som «Snøsøsteren», «Til ungdommen», «Livet – illustrert» og «Til de voksne».

Billetter kan kjøpes på ticketmaster.no. Velkommen til festival!


Last ned årets program
som brosjyre her.

Vi tar forbehold om feil og endringer i programmet.

Nyhetsbrev

Få alle nyheter først og tilbud på konsertbilletter

Som mottaker av våre nyhetsbrev får du informasjon om konserter og artister på Oslo Kammermusikkfestival og eksklusive tilbud på billetter. Vennligst kryss av i boksen over for å bekrefte at du ønsker å motta e-post fra oss