Quatuor Ébène kommer tilbake!

Opplev kammermusikere i verdensklasse

Konsert i Gamle Logen 13. august kl. 19.00

Noe av det vi husker best fra festivalen i 2022, er de to magiske konsertene med Quatuor Ébène. Den gang da var vi ikke sene om å be dem tilbake til Oslo Kammermusikkfestival. I år er vi derfor svært stolte av å kunne å invitere til en ny konsert med stjernekvartetten.

En konsert med Quatuor Ébène omtales som en komplett opplevelse. Ikke bare er de verdensledende på sine instrumenter og i samspill, men kvartetten er også banebrytende på det formidlingsmessige, og ofte kan publikum oppleve nye og originale inntrykkssterke tolkninger av det kjente kvartettrepertoaret. Velkommen til en kveld i Gamle Logen du sent vil glemme!

Nyhetsbrev

Få alle nyheter først og tilbud på konsertbilletter

Som mottaker av våre nyhetsbrev får du informasjon om konserter og artister på Oslo Kammermusikkfestival og eksklusive tilbud på billetter. Vennligst kryss av i boksen over for å bekrefte at du ønsker å motta e-post fra oss