Få billetter igjen til årets konsert på Oscarshall

Oslo Kammermusikkfestival er vi opptatt av tradisjoner. Og er det noe som har blitt tradisjon hos oss, så er det å ha en konsert på ærverdige Oscarshall på Bygdøy. Årets konsert nærmer seg utsolgt, så her gjelder det å være rask om du ikke vl gå glipp av denne magiske ettermiddagen. 

I den ene salen drar vi på besøk til Edvard Grieg med fabelaktige musikere. Henning Kraggerud og Natallia Papova spiller Griegs tredje fiolinsonate, og vår unge, men allerede svært erfarne sangtalent Aksel Rykkvin synger Griegs sanger fra opus 5 og 25.

I den andre salen kommer strykekvartetter fra sommerkurset på Voksenåsen. På Voksenåsen samles hver sommer det ypperste av strykerstudenter fra hele Skandinavia, så på denne delen av konserten får vi servert verk fra den klassiske strykekvartettlitteraturen tolket av unge, glitrende musikere.

Velkommen til ettermiddag på Oscarshall!

Program

Sal 1:
Edvard Grieg (1843-1907):
Sanger, op. 5 (6’)

 1. To brune Øjne
 2. Du fatter ej Bølgernes evige Gang
 3. Jeg elsker Dig!
 4. Min Tanke er et mægtigt Fjeld

Sanger, op. 25 (12’)

 1. Spillemænd
 2. En Svane
 3. Stambogsrim
 4. Med en Vandlilje
 5. Borte!
 6. En Fuglevise

Edvard Grieg:
Fiolinsonate nr 3 i c-moll, op. 45 (25’)

 1. Allegro molto ed appassionato
 2. Allegretto espressivo alla Romanza
 3. Allegro animato


Sal 2:
Strykekvartett fra Voksenåsen

Nyhetsbrev

Få alle nyheter først og tilbud på konsertbilletter

Som mottaker av våre nyhetsbrev får du informasjon om konserter og artister på Oslo Kammermusikkfestival og eksklusive tilbud på billetter. Vennligst kryss av i boksen over for å bekrefte at du ønsker å motta e-post fra oss