Irene Aarset Jansson - koreograf

Irene Aarset Jansson
Irene Aarset Jansson har danset i Jorunn Kirkenærs barneballett. Gjennomført Vaganovas 8-årige metodikk med ballettprofessoren Natalia Papina. Har danset klassiske variasjoner og karakterdans i sjangrene sigøyner-, ukrainsk- ungarsk-, spansk-, russisk- og orientalsk stil. Har også i tillegg vært aktiv innen teater og sang i form av musikaler og andre teaterstykker som for eksempel "Annie" (spilte hovedrollen "Annie" på Bryggeteatret ´92), "Oliver Twist", "Putti Plutti Pott" og "Reisen til Julestjernen".

Bidro med organisering av den internasjonale ballettsommerskolen i Hemsedal sommeren 1997, 1998, 1999, 2000. Medvirket også som danser og pedagog der.

Er uteksaminert jurist fra Universitetet i Oslo med mastergrad "European Law" ved Universitetet i Southampton, England. Har undervist klassisk ballett, jazzballett, aerobic og vannaerobic på blant annet Bårdar, Universitetsidretten UiO og Holmenkollen Park Hotell fitnessavdeling.

Har gjennomført Unique Mind ESP-kurs, og benytter metoden til å utvikle ballettskolen. Har jobbet som jurist i Tilsynsrådet for advokatvirksomhet fra 2006-2008

Deltar: