Aksel Rykkvin - baryton

Før stemmeskiftet ble Aksel Rykkvin (f. 2003) omtalt som "verdens fremste guttesopran" (SVT Radio P2). Han rakk å spille inn to kritikerroste album, "Aksel! Arias by Bach, Handel & Mozart" og "Light Divine: baroque music for treble and ensemble" på Signum Classics (London), og ble nominert til Spellemannpris som Årets nykommer i 2017. Etter mange glitrende anmeldelser for større barneroller i Den Norske Opera & Ballett, på hovedscenen så vel som med Operaens barnekor, fikk Aksel sin internasjonale operadebut i Paris i september 2017 på Opéra Comique i rollen som "Anthony" i "Miranda".

Etter starten som fem-årig guttesopran i Oslo Domkirkes Guttekor, har Aksel sunget flere solokonserter og også gjort solo-opptredener med de fremste klassiske musikere og orkestre i Norge, som Oslo-Filharmonien og Arve Tellefsen. Han har opptrådt på viktige tv- og radioprogrammer i Norge, Sverige, Nederland og Storbritannia og nådd millioner gjennom YouTube og Facebook.

Etter stemmeskiftet høsten 2017, har han fortsatt studier med sin hovedsanglærer Marianne Willumsen Lewis på Musikk på Majorstuen, Oslo kommunes talentprogram i samarbeid med Barratt Due musikkinstitutt. Med sin gryende barytonstemme har han som 15-åring allerede hatt hovedrollen i barneoperaen "Purriot og den forsvunne bronsehesten", sunget flere konserter på Fjord Classsics kammermusikkfestival og vært barytonsolist i Brahms' "Ein deutsches Requiem".