Ole Christian Haagenrud - Klaver

Ole Christian Haagenrud
Ole Christian Haagenrud (1989) blir regnet som en av de mest lovende unge pianister i Norge.
Etter mange år med undervisning av professor Jens Harald Bratlie, studerer han nå med professor Håvard Gimse på det prestisjefylte diplomstudiet ved Norges Musikkhøgskole.

Ole Christian har mottatt en rekke priser og utmerkelser. I 2014 ble han tildelt Robert Levins festspillpris. I 2008 vant han Ungdommens Musikkmesterskap der han fikk utmerkelsen Årets musiker. Ole Christian har vært solist med profesjonelle symfoniorkestre som Bergen Filharmoniske Orkester og Kringkastingsorkesteret, og mange av Ole Christians konserter har blitt overført på nasjonal og internasjonal tv og radio.

Ole Christian er en svært ettertraktet kammermusiker og akkompagnatør, og han deltar jevnlig på festivaler i Norge og i utlandet. Han har hatt solo- og kammermusikkopptredener i land som Danmark, England, Kina, Kroatia, Litauen, Nederland, Polen, Portugal, Russland, Slovakia, Slovenia, Spania, Sveits, Sverige,Tyskland og Østerrike. Han har spillt på store scener som Brahms Saal i Musikverein i Wien, Stephaniensaal i Graz, The Lithuanian National Philharmonic Hall i Vilnius, The Slovenian Philharmonic Hall i Bratislava, Casa da Musica i Porto, Grieghallen i Bergen og i Oslo Konserthus

Deltar: