Velkommen til Oslo Kammermusikkfestival 7. – 14. august 2024!

Programmet for årets festival er lansert, den 36. i rekken. 23 konserter på 15 ulike arenaer mellom 7. og 14.august! Temaet i år er «det evig kvinnelige, kvinner i kunsten og mennene rundt dem». Gjennom alle tider har kvinner hatt sentrale roller i kultur- og samfunnsliv, men historien har lagt et glemselens slør over mange av dem. Vi skal løfte frem noen av disse kvinnene – og mennene de levde samtidig med.

Se hele programmet her.

Billetter kjøpes på www.ticketmaster.no, men kan også bestilles pr mail til post@ocmf.no.

Følg oss på @oslokammermusikkfestival
og Oslo Kammermusikkfestival for jevnlige oppdateringer om årets festival.

Vi gleder oss til å se deg på konserter i august!

Welcome to Oslo Chamber Music Festival 7 – 14 August 2024!

The program for this year’s festival has been launched, the 36th festival in a row. 23 concerts at 15 different venues between August 7th and 14th! The theme this year is “the eternal female, women in art and the men around them”. Throughout the ages, women have played key roles in cultural and social life, but history has cast a veil of oblivion over many of them. We will highlight some of these women – and the men they lived with.

See the full program here.

Tickets can be purchased at www.ticketmaster.no, but can also be ordered by email to post@ocmf.no.

Follow us at @oslokammermusikkfestival and Oslo Chamber Music Festival for regular updates on this year’s festival.

We look forward to seeing you in August!

Program 2024

Quatuor Ébène er tilbake!

FOTO: Julien Mignot Tirsdag 13. august blir det gjenhør med denne fantastiske strykekvartetten. Med sitt karismatiske spill begeistrer de en hel verden og i august

LES MER »

Eldbjørg Hemsing er nytt medlem i kunstnerisk råd

Det er mest begeistring at vi ønsker Eldbjørg Hemsing velkommen som nytt medlem i kunstnerisk råd. Eldbjørg regnes i dag som en av de ledende unge fiolinistene i sin generasjon.

Vi gleder oss over å ha henne med på laget, og ser frem til at hun skal være med og sette sitt preg på festivalen i årene som kommer!

LES MER »

Støttes av

Nyhetsbrev

Få alle nyheter først og tilbud på konsertbilletter

Som mottaker av våre nyhetsbrev får du informasjon om konserter og artister på Oslo Kammermusikkfestival og eksklusive tilbud på billetter. Vennligst kryss av i boksen over for å bekrefte at du ønsker å motta e-post fra oss