Program:

Vakre toner i luftige omgivelser over oslo

Giuseppe Alessandro Ferruccio Tartini (1692-1770): Trompetkonsert (3. satser)
Med:
Ole Edvard Antonsen
Trondheimsolistene

Edvard Grieg (1843 - 1907): To melodier for strykeorkester op 53
«Norsk»
«Det første møte»
Med:
Trondheimsolistene ledet av Geir Inge Lotsberg

Ole Bull: Et Sæterbesøk
Johann Strauss: An der schönen blauen Donau Op. 314
Med:
Arve Tellefsen, fiolin
Trondheimsolistene


Pause

Ole Edvard Antonsen's AURORA

«Aurora» er en videreføring av det meget vellykkede prosjektet "Musikalske Landskap" / «Landscapes» som består av Ole Edvard Antonsens egne komposisjoner. Musikalske Landskap prosjektet er blitt fremført mer enn 400 ganger rundt om i verden med symfoniorkestre og eget band som feks MDR i Leipzig, WDR i Køln, Tokyo i Japan, Washington i USA, Tonkünstlerorkesteret i Wien-Østerrike , Madrid i Spania, Moskva, Djakarta, Singapore, Kuala Lumpur, Canada, Sverige, Holland, Polen for å nevne noen av stedene og landene.

Den musikalske ideen for «Aurora» er å skape forskjellige atmosfærer og lydlandskap som base for en melodisk, rytmisk og harmonisk kreativitet med rom for improvisasjoner. Musikken er emosjonell, rytmisk, storslagen og virtuos på samme tid og har et nordisk preg hvor man kan forestille seg å høre alt fra nordlysets spektakulære farger (Aurora Borealis) til de lyseste netter med midnattsol, soloppganger og solnedganger.

«Aurora» er et prosjekt som er utviklet over tid og spesielt siste 3-4 årene er deler av repertoaret prøvd ut på konserter med bla eget band og Malaysian Philharmonic Orchestra i Kuala Lumpur samt på diverse andre konserter rundt omkring i inn- og utland.

«Mange har hevdet at å høre på Ole Edvard Antonsens musikk er som å se bildene til en film som ennå ikke har blitt produsert»

Besetningen er :
Ole Edvard Antonsen - div trompeter og elektronikk
Steffen Isaksen - keyboards
Kjell Harald Litangen - gitar
Tom Erik Antonsen - bass
Rune Arnesen - trommer/percussion
Dag Stephen Solberg - lyddesignVi tar forbehold om feil eller forandringer