Widerberg

Bilder av Nico Widerberg

LES MERKjære festivalvenner.

I Oslo Kammermusikkfestival jobber vi iherdig med å planlegge for felles musikkopplevelser i august 2021. Vi er forsiktig optimistiske, vel vitende om at mye kan skje mellom nå og august.

Kunstnerisk råd er i ferd med å ferdigstille det offisielle programmet, men har også en plan B og C på lur. Festivalprogrammet lanseres og billettsalget åpner i begynnelsen av juni, men vi ønsker å dele noen godbiter med dere allerede nå.

Den første nyheten er at kunstnerisk råd har gjenopptatt en gammel festivaltradisjon, nemlig samarbeid med en billedkunstner. Flere av Nico Widerberg sine motiver kommer til å prege årets visuelle profil, og det planlegges for en utstilling med hans verker i forbindelse med festivalen. Du kan lese mer om dette ved å klikke her.

Våre ferskeste medlemmer av kunstnerisk råd, Vilde Frang og Marianne Beate Kielland, skal i ilden under årets festival. Vilde «debuterer» på barokkfiolin med Barokkanerne i to fiolinkonserter av Bach. Marianne Beate skal fremføre et Händelprogram med Oslo Circles. I tillegg feirer vi Olav Anton Thommessens 75-årsdag med en ny klaverkonsert og urfremfører en kammeropera av Bjørn Kruse og Lars Saabye Christensen. I festivalens siste helg fremfører Oslo Domkor, KORK og solister Haydns Skapelsen. Det er også en ny satsing på konserter i komponisthjem i Oslo-området, og det vil bli gratis utendørskonserter fra “Kammerscenen” i Spikersuppa flere dager under festivalperioden. Vi håper dette kan gi en liten dose forventningsglede.

Ved siden av å planlegge program, er vi særdeles opptatt av vårt publikum. Vit at du er varmt velkommen og ivaretatt på Oslo Kammermusikkfestival, vår stab og frivillige jobber målrettet for at du skal få trygge opplevelser hos oss.

Følg med i våre kanaler for mer informasjon, og ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du lurer på.

Vennlig hilsen,
alle oss i Oslo Kammermusikkfestival