Livet er ei vise

Barne- og familiekonsert

Velkommen til konsert med selveste Maj Britt Andersen! Mange av dagens småbarnsforeldre vokste selv opp med Maj Britts musikk tett på barndommen, og fører nå visene videre i arv til sine barn. Denne konserten er imidlertid ikke bare for de små – med et band bestående av Maj Britts datter Daniela Reyes som har gått i sin mors fotspor og ifjor mottok en  Spellemannpris, i tillegg til Geir Holmsen, Rune Arnesen og Ivar Anton Waagaard – er det ikke tvil om at det blir musisering på høyt nivå. Konserten byr på musikalske gleder for både små og store, så ta med barn, tante- og onkelbarn, barnebarn og nabobarn for å dele nydelige musikalske øyeblikk sammen!

Konserten tar utgangspunkt i platen Livet er ei vise som Maj Britt ga ut i forbindelse med sitt 40-årsjubileum som artist, en samleplate hun mottok en Spellemannpris for.

Program

Nydelig musikk fra plata Livet er ei vise og musikalsk hygge for hele familien

Dato:
Tid:
Sted:

21. august 2022
12:00
Høymagasinet
(Akershus festning)

Medvirkende:
Maj Britt Andersen
Daniela Reyes Holmsen, akkordion og gitar
Ivar Anton Waagaard, piano
Geir Holmsen, bass
Rune Arnesen, trommer

Foto: Jo Michael

Nyhetsbrev

Få alle nyheter først og tilbud på konsertbilletter

Som mottaker av våre nyhetsbrev får du Informasjon om konserter og artister på Oslo Kammermusikkfestival og eksklusive tilbud på billetter. Vennligst kryss av i boksen over for å bekrefte at du ønsker å motta e-post fra oss